Dnes je 13. 09. 2024
svátek má Lubor
náhledový obrázek

Jste milovníky krasobruslení? Přijeďte v červenci do České Lípy a budete moci na vlastní oči vidět evropskou špičku v tancích na ledě.

Jelikož je kouzelný čas Vánoc a oslav spojených s koncem roku 2018 nenávratně pryč, je tady opět období, kdy "je čas makat." Mladí sportovci ze sportovního klubu SK Kraso Česká Lípa rozhodně nezahálejí. Pilně trénují a mnoho hodin dřiny na ledové ploše se jim vyplácí. Z lednových závodů vozí krásná umístění a dělají tak dobré jméno nejen sobě, ale i klubu a České Lípě. Gratulujeme!

Mladí a nadějní českolipští krasobruslaři mají za sebou další prozávoděný víkend. Na státní svátek 17. listopadu vyrazili na závody do Pardubic, v neděli 18. listopadu pak proběhly závody ČP v Praze. A na obou podnicích se sportovcům dařilo.

Českolipským krasobruslařům začala nová sezóna účastí v nejvyšší soutěži českého poháru na Velké ceně Brna (27.-28.10.).

Svého zatím nejlepšího výsledku v historii klubu dosáhl českolipský tým krasobruslařů Kraso Česká Lípa v sobotu 4. března v Budvar aréně v Českých Budějovicích na Mistrovství České republiky v krasobruslení žactva, mladšího a nejmladšího žactva. O tento výsledek se zasloužil Dominik Živec, který ve své kategorii nejmladších žáků obsadil krásné 8. místo. 

Týden po úspěšných závodech v Ústí nad Labem si českolipští krasobruslaři vedli skvěle i na děčínské Křišťálové brusli.

Po náročné letní přípravě se závodníci Kraso Česká Lípa zúčastnili svého zahajovacího závodu Krušnohorská brusle v Ústí nad Labem.

V sobotu 30. ledna patřil opět po roce Zimní stadion Ivana Hlinky nadějným krasobruslařům ze všech koutů republiky.

Nová sezóna začala

Krasobruslení / SK Kraso / 19. Říjen 2015 - 11:06

Zahajovací závod Poháru Českého krasobruslařského svazu se v sobotu 17. 10. konal v Chomutově za účasti 150 závodníků z celé ČR. Díky tomu, že krasobruslaři klubu SK Kraso Česká Lípa intenzivně trénují již od srpna, zvládli výborně přípravu nových programů a volných jízd.

Krasobruslařská sezóna 2014/2015 je za námi a jako každý rok začíná v oddílu SK Kraso Česká Lípa letní příprava.